Kutyariasztó készülék kis- és közepes termetű állatok ellen

Védekezne a kertjébe beszökő állatok, kutyák, macskák, egerek ellen? Nem talált még megoldást arra, hogy a kéretlen vendégek átjáró házat varázsoltak a telke hátsó részéből? Levizelik a növényeket, tujákat, fákat, bokrokat? Oda ürítenek a pázsitra? Fél, hogy kisgyermeke nem játszhat biztonságban a kert végében, vagy a ház előtt, mert sok a környéken a kóbor eb? Minderre van megoldás, ráadásul megfizethető áron. Egy kutyariasztó készülék beszerzése!

Egy kültéri kutyariasztó készülék megoldás lehet minden hasonló termetű állat távol tartására. Még vadak ellen is védettséget nyújthat, amennyiben erdő, vagy mező közelében lakik. Egy-egy vaddisznó is megzavarodik a riasztó hatására és inkább kereket old. Akár még őz, szarvas is!

Nagyon egyszerű elven működnek ezek a készülékek, csupán le kell őket szúrnunk egy helyre, ahol frekventáltan mászkálnak a nem kívánt állatok. Az adott pozícióból ez a készülék ultrahangos jeleket bocsát ki a kijelölt célterület felé. Általában ezek a termékek 120 fokos szögben fejtik ki hatásukat. Emberre ez az ultrahangos frekvencia nem hogy nem veszélyes, de meg sem lehet hallani. Kisgyermekeket sem zavarja meg. Sőt mi több, akinek pacemaker van beültetve, annak sem okoz problémát, ha a közelében tartózkodik.

 

Kutyariasztó készülék

Kutyariasztó készülék lehet a hatékony védelem

Különböző teljesítményű és kiszerelésű kutyariasztó készülék kapható erre specializálódott üzletekben és webáruházakban. Mindegyik különböző méretű területen fejti ki hatását. Kapható olyan, amit hálózati áramforrásból kell táplálni és van, ami napelemes és semmilyen tápellátást nem igényel. A leghatékonyabb védelem érdekében érdemes többet kihelyezni a kertbe, telekre, célterületre, hogy minden szögből le legyen fedve az egész terület és a legkisebb eldugott zug is ultrahangos jellel legyen sugározva. Így a kert egyik részén sem érzik majd magukat jól a betolakodó állatok, kétszer is meggondolják, hogy betegyék e a lábukat.

Egy ilyen kutyariasztó készülék nem nagy beruházás, így ha többet vásárolunk, azok hatékony kihelyezésével jól kiegészíthetik egymás működését.  Beszerezhetünk esetleg villanófényes verziót is, mely rövid fényvillanásokkal még pluszban tartja távol az állatokat. Persze ez a fajta kutyariasztó készülék ára egy picivel több.

Köszi ha megosztodShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Comments are closed.